Thursday, August 23, 2012

GINGER (Nur Irdina Afiqah Sabri)

Nur Irdina Afiqah telah menghantar gambar kucing yang patah rahang ini pada 5 Ogos lepas. Menurut Irdina, kucing ini sedang di rawat di St Angel Animal Medical Center, Seri Kembangan dan baru menjalani pembedahan kelmarin. Kucing ini diberi nama GINGER.

salam 1 malaysia, saya menemui seekor anak kucing yang kira-kira 6-9 bulan di tepi jalan. saya menemuinya dengan keadaan yang teruk sekali. rahangnya patah dan tidak boleh makan atau minum. saya berasa sangat simpati keatasnya. lalu saya mengambilnya dan memberikannya makanan lembut tetapi dia tetap tidak boleh makan tanpa disuap atau dibantu. saya memohon bantuan daripada S.C.R.A.T.C.H. saya sgt berharap supaya S.C.R.A.T.C.H. dapat membantunya. ibu saya tidak mampu mahu membayar kos pembedahannya.
thank you
-------------------

mak saya dah bawak jumpa Dr.
Anggaran kos rawatan tu rm800-900. saya ada ambil gambar masa dia di klinik tu. saya namakan dia ginger sebab colour dia oren. skrg dia di klinik dr kata selama seminggu.
------------------

DinaVet menganggarkan kos rawatan GINGER RM800-900. Irdina Afiqah memohon bantuan subsidi daripada kami.

Kami bersetuju membiayai kos perubatan Ginger dan sedang menunggu update dari Irdina. Kami juga menyarankan agar beliau memohon kepada My Animal Care sekiranya kos rawatan melebihi RM750.

Kami mendoakan agar si GINGER selamat menjalani pembedahan dan cepat sembuh.

No comments:

Post a Comment