Saturday, August 11, 2012

Kucing Kepala Berlubang (Nur Dianah Abd Ghani)

Email ini kami terima daripada Nur Dianah Bt Abd Ghani : 

Ahad, 22 Julai 2012 - 1.37pm

Ni gambar2 kucing tu, kucing ni jantan..
Jumpe hari isnin pukul 7 malam nampak mcm kena pukul sampai dia xleh berjalan then luka dia nampak mcm makin teruk
mula2 waktu jumpe luka dia kecik je tapi sekarang dah jadi mcm dalam gambar tu..
Saya xtau nak buat ape nii first time tgk luka mcm tu kucing2 saya xpernah kena mcm tu...

Regards,

Nur Dianah Bt Abd Ghani
0132625xxx





Kami menyarankan agar Diana segera membawa kucing ini mendapatkan rawatan dan melakukan ujian darah serta scrap test untuk mengenalpasti punca luka di atas kepala kucing ini dan memastikan kucing ini mengidap FIV atau tidak.

Kami memaklumkan kepada Diana bahawa pihak kami bersedia memberikan subsidi 50% untuk kos rawatan kucing ini dan menanti Diana untuk mendapatkan kos anggaran rawatan kos kucing ini daripada doktor yang merawat.

Bagaimanapun, kami masih belum menerima sebarang update berkenaan kes ini dari Diana. 


4 comments:

  1. Maaf saya lambat update sebab busy dengan study,Saya diana yg selamatkan kucing ni alhamdulillah dia dah sihat sepenuhnya dan saya yg jaga dia sekarang.Nama dia Putera,pasal kos rawatan xpe saya tanggung sendiri mungkin byk lagi kucing lain yg memerlukan dana dari S.C.R.A.T.C.H.Terima kasih atas keprihatinan anda semua :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh sy tahu anggaran kos berapa ya berubat tu?

      Delete
  2. Diana, tq for save him! Moga kamu sentiasa dirahmatiNya *hugs*. Kiranya ada masa anto latest pic Putera :)

    ReplyDelete
  3. thank you linda!!!! Insyaallah nant saya post gambar dia yg latest coz skang busy sangat dgn final exam n fyp...wish me luck!

    ReplyDelete