Tuesday, December 18, 2012

Subsidi Pemandulan November 2012

Berikut adalah senarai pemohon yang telah menerima Subsidi Pemandulan Kucing daripada Dana SCRATCH untuk sepanjang bulan November 2012.
Kucing-kucing ini telah dimandulkan di klinik haiwan pilihan pemohon. Subsidi disalurkan ke akaun pemohon selepas kami menerima resit, borang permohonan dan gambar-gambar bukti pemandulan.1) Nora Faswanti Ibrahim - 1 ekor kucing jantan yang beliau adopt daripada Balai Panjang, Melaka (kucing jalanan yang diberi makan oleh Mendiang Ms Tang).
2) Emilia Abu Bakar - 4 ekor kucing betina di kawasan rumahnya. 


3) May Ong - 5 ekor kucing betina + 8 ekor kucing jantan milik jirannya yang kematian suami dan terpaksa berpindah meninggalkan kucing mereka hampir 20 ekor.  4) Shafeeqa M Samueil  - 1 ekor kucing jantan + 1 ekor kucing betina yang ditemui di Burger King, Shah Alam. 
 


5) Nurshahadah Rusli - 2 ekor kucing betina di gerai makan ibunya. 

Dana yang diberikan adalah hasil sumbangan orang ramai dan jualan amal yang kami anjurkan. Sekiranya anda ingin menderma ke Dana SCRATCH atau memohon Subsidi Pemandulan, sila rujuk polisi dan syarat-syarat permohonan DI SINI, dan emailkan kepada ktaj0311@gmail.com.

No comments:

Post a Comment