Wednesday, July 2, 2014

Jualan Sampul Raya Scratch!!

Haiii!!!

Kami ingin mewarwarkan...jualan untuk sampul duit raya KTAJ/SCRATCH telah pun dibuka!! Yes!! Yes!!
Cantik tak?? Cantik tak???

Hari tu ada yg bertanya pasal sampul duit raya kami tahun ni kan? Ni kami nak share design tahun 2014.. Comel kan...pasti bergaya tau..bila uollss bagi anak buah duit raya dlm sampul ni...lain dari yg lain...harussss limited edition...

Sampul ni masih dalam proses percetakan, InsyaAllah dalam masa seminggu lagi kami dah boleh mula pos. 
Skrg kami membuka pembelian sampul secara online..membeli sambil menderma ni tau..

Cara untuk membeli:

  1. Email ke ktaj0311@gmail.com dengan title SAMPUL RAYA supaya senang admins proses order. 
  2. Sertakan nama, alamat lengkap untuk urusan pos dan juga bilangan sampul yg dibeli.
  3. Buat bayaran pada akaun Maybank PMKTAJM melalui online transfer, cash deposit machine (CDM) atau bayaran tunai di kaunter (no akaun hanya akan diberi selapas anda membuat pesanan melalui email).
  4. Printscreen, scan atau gambar resit CDM atau Ref number (jika melalui online) sebagai bukti pembayaran.
  5. Sampul raya akan dipos segera setelah pembayaran disahkan.

Harga??? Tak mahal..namapun menderma..bila lagi nak tambah pahala..lagi2 di bulan ramadhan Al-Mubarak ni kan....

1 set sampul raya(10pcs) = RM6 (hanya utk COD)

1 set sampul raya + pos = RM7

3 set sampul raya + postage =RM21

10 set sampul raya + postage = RM70



Kiriman akan menggunakan pos biasa (pakai setem). Walaubagaimanapun anda boleh request untuk menggunakan khidmat pos laju dan kos akan ditanggung oleh pembeli ok... :)

Perkhidmatan COD juga kami sediakan tapi bagi kawasan2 tertentu sahaja. 
Kami akan update kawasan COD secepat mungkin.

Lekas email....bilangan sampul raya adalah terhad..ingat...membeli sambil menderma...

Semoga Tuhan murahkan rezeki uollss...

Terima kasih...



2 comments:

  1. nice... purple lagi!!! i like~

    ReplyDelete
  2. Suka suka suka! Cam nk jer..... Hehehe......

    ReplyDelete