Thursday, November 3, 2011

Owen Today :(

10 comments:

  1. kenapa cat ni?cian ye..
    cepat sembuh erk

    ReplyDelete
  2. sedey tgk owen.. semlm baru start follow blog awak.. baca je nangis then smlm waktu baca my chiko dtg manja2 terus peluk dia kuat2 n nangis.. dia pun mcm faham je...

    apa2 pun i will always pray for owen.. lots of luv!

    ReplyDelete
  3. Ya Allah...sekiranya Owen sudah bukan utk kami maka Kau ambillah dia segera dengan cara yang paling tenang..Jgn biarkan dia terus menderita kerana melihatnya rasa terlalu pilu.Membuat aku terasa adakah adil utk Owen menerima nasib sebegitu rupa..Dan sekiranya Owen masih utk kami Kau sembuhkan lah dia dengan segera dengan sebaik cara...AMIAN!!

    ReplyDelete
  4. OWEN ....!!!
    ya Allah, jika owen panjang umur, ko sembuhkanlah Owen. jika pendek umurnya, kau permudahkan perjalanannya!!!!!

    ReplyDelete
  5. OMG...knp owen makin kurus ni..aduh..sedihla tgk keadaan dia...moga2 dia cpt smbuh...

    ReplyDelete
  6. ya allah...selamatkan lah si oyen nie

    ReplyDelete
  7. Ya Allah permudahkan segalanya untuk Owen. Kami sayang Owen dan Kami Tahu bahawa Englau ya Allah juga menyayangi dirinya. Kami menginsafi bahawa segalanya ditangan Mu ya ALlah yang maha berkuasa. Andai perginya Owen itu adalah yang terbaik untuknya, maka engkau permudahkanlah segalanya. Tiada apa yang dpt kami ungkapkan selain memohon ihsan dan kasihsayang mu ya Allah untuk kucing ini. cukup perit melihat penderitaan kucing comel ini.

    ReplyDelete
  8. Wahai ALLAH yg maha mngetahui sgala yg trsembunyi..ENGKAU berikn lh jln yg trbaik buat Owen..makhluk MU yg memerlukn kshsyg dn prlindungan MU..ENGKAU berikn lh yg trbaik buat Owen...x snggup hamba MU ini mlihat azab yg d tanggung oleh Owen...sayangi Owen...

    ReplyDelete
  9. Ya ALLAH kesian tgok owen.. mmg mengikuti kisah owe dr blog papa meow lg... Ya ALLAH jika dengan pemergian owen dapt menghilangkan penderitaan owen.. Engkau permudahkan la urusannya... jika owen masih boleh sihat seperti rakan2 yg laen.. Engkau sembuhkanlah owen.... sesungguhnya.. kami x snggup lagi melihat keadaan owen..... diri ini setiap kali memandngnya mengalir airmata....

    ReplyDelete