Monday, February 22, 2016

Meow Pemeriah Suasana Berkursus

Hi Kawan-Kawan! 

Salah seorang volunteer kami ada kursus teambuilding di Melaka. Haaa memang tak sangka yang anak anak bulu nih joined sekali. kursus 3 hari dan mereka ni gigih duduk bersama. boleh dapat sijil macam nih. 

kucing-kucing ini dijaga baik oleh pihak resort. cuma nanti kena educate tentang pemandulan bagi mengelakkan populasi kucing-kucing ini bertambah. 


Khusyu' betul dia mendengar pengisian kursus! kucing ni boboi yang sangat manja. kerja nya asyik mintak digaru2 dan diusap usap. 

meow muka comot nih adalah yang paling baik sekali! tak berbunyi2 dan duduk diam jer atas lap salah seorang peserta yang juga pencinta kucing. Alhamdulillah di mana mana pun ada pencinta kucing! 

haaaa ini paling best! penat beraktiviti dia bantai tidur atas alas kaki! ha ha ha. tak hirau orang yang lalu lalang dan langkah dia. penat benar ni! 

Tuhan atau takdir kirimkan kepada kita meow yang comel ini bagi memeriahkan keadaan dan suasana tempat kita berkursus. jadi jangan sombon dengan mereka. 


Encik MemeranGemok


6 comments:

  1. Hehe. Kucing pun nak berkursus. Bijak bijak.

    http://cikdanishworld.blogspot.my/2016/04/powercat-makanan-kucing_18.html?m=0

    ReplyDelete
  2. Hehe. Kucing pun nak berkursus. Bijak bijak.

    http://cikdanishworld.blogspot.my/2016/04/powercat-makanan-kucing_18.html?m=0

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, scratch terima tak kucing yg mengandung? Dekat bawah block saya ada dua ekor.. perut dorg xtremely besar dan keras. Saya nak trap neuter n release pun takle sbb saya baru 16, tkcukup duit :') tq.

    ReplyDelete
  4. i just read ur policy, pardon me for not reading first :p

    ReplyDelete
  5. i just read ur policy, pardon me for not reading first :p

    ReplyDelete
  6. Hye.. nak tnya kucing bobou tu jantan ka betina?? Tq

    ReplyDelete